Home
Informatie, bestuur
Nieuws
Jeugdschaak
Wedstrijden teams
Interne competitie
De analyse van Kees
Reageren op analyse
partijmoment/analyse
Toernooien
Partijen
Foto's
Agenda
Contact
Archief


Eerste internet toernooi SV Middelburg 

 

Johan de Wolf heeft het eerste internettoernooi van SV Middelburg gewonnen met de fraaie score van 4 uit 5. Gerard Poortvliet wist tegen hem een remise uit het vuur te slepen, seconden voor zijn vlag viel. Later bleek dat Johan niet wist hoe hij op remise moest aanbieden, anders was die remise waarschijnlijk al eerder tot stand gekomen. In de laatste ronde volgde remise door zetherhaling tegen Sjaak Steijn, die tweede werd met 3,5 uit 5. Lepe Maarten deed zijn naam eer aan door Sjaak Steijn te slim af te zijn. Door twee nullen, een door toedoen van schrijver dezes, werd deze sluwe vos (ik zet mijn geld op Maarten Westerweele) derde met 3 uit 5. De jeugdige Joram liet zeer gebalanceerd spel zien: remise in de eerste ronde (een bye, hij schoof iets later aan), twee enen en twee nullen. De tweede middenmoter, ikzelf, wist na twee terechte nullen met veel geluk nog 2,5 uit 5 te scoren. Ook Paul Koster en Gerard Poortvliet eindigden op 2,5 uit 5. Adrie Jacobse moest helaas vier nullen incasseren. Tegen mij miste hij mat in een stelling waar hij veel materiaal achterstond. Gelukkig voor mij koos hij net de verkeerde zetvolgorde. Hieronder volgen fragmenten van elke speler.

 

In bovenstaand diagram ging het mis voor Lepe Maarten tegen Johan de Wolf. Na Le5 zou hetvolgens de computer gelijk staan, maar Maarten speelde Ta3. Johan sloeg beslissend toe met e5 Lh8 Txd4 en later promotie van de e-pion.

 

Sjaak profiteerde van een wat ongelukkig getimede lange rokade van Gerard. Met Pd3 won hij materiaal.

 

Lepe Maarten profiteerde van een kortsluitinkje bij Paul Koster. De zwartveldige lopers waren net geruild, en in plaats van Pe4 speelde Paul Lc4. Een familieschaakje dwong hem tot opgave.

 

 

Na een partij waarin het stellingsoordel alle kanten op schoot, mis ik hier warempel een kans om een voorheen verloren stelling te redden, met het koelbloedige Kb2. Na het door mij gespeelde exd6 maakte Joram het keurig af met Ta8 (dreigt iets op a2) Pe4 Txb3+ Kc1 Da1+ Kd2 Ta2 mat.

 

 

Tegen Maarten kwam ik vanuit de opening verloren te staan. Na wederzijdse onnauwkeurigheden ging het hier mis voor Maarten, die Ta7 speelde. Na Dc3+ wist ik de aanval te winnen.

 

 

Tegen Joram offerde Paul een pionnetje voor prachtig aanvalsspel. Hier begon hij aan de beslissende aanval met het fraaie Lxf6.

 

 

Gerard wist met wit deze stelling te bereiken tegen Johan. Omdat Johan niet wist hoe hij remise moest aanbieden, werden de zetten herhaald en zo behaalde Gerard vlak voor hij op tijd zou verliezen een fraaie remise.

 

 

In deze stelling sta ik ver voor tegen Adrie, en ik kan ook nog eens in twee zetten mat geven. Toch loont het om niet te snel op te geven, zeker in partijen met weinig bedenktijd. Ik denk niet aan aanvallen (Db1+ is beslissend) maar aan verdedigen tegen een mat op h8. Ik had hier Dh6 kunnen spelen als ik had willen verdedigen, maar in plaats daarvan speelde ik f6. Een blunder, want toen had Adrie mat in twee. Gelukkig voor mij speelde hij eerst Th8+ en daarna pas c5. Als hij die volgorde had omgedraaid, had hij een punt gescoord.

 

Na afloop werd er nog heel even gevluggerd.

 

Ik vond het een geslaagd toernooi. Volgende week weer, denk ik. Als jullie liever een ander tempo of een andere speelavond willen, hoor ik dat graag.

 

Arjan van Tuijl

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Rapidkampioenschap Middelburg 2019/2020 beslist!

 

 

RapidKampioen 2019/2020 Marcel Nellen

 Nadat grootmeester Nellen zijn grootmeestertitel in Leuven had verspeeld (dan moet je ook maar niet met Alex de kroeg in duiken …) wilde hij in Middelburg laten zien dat hij toch nog steeds een aardig potje kan schaken. Dat is hem gelukt! Gedecideerd kwam hij op 10 punten (twee remises en 1 verloren over twaalf rondes). Alleen Maarten Westerweele kon hem bijhouden, maar Marcel had meer weerstandspunten.

 

 

Met 6 nieuwe spelers er bij hadden we met 16 spelers een mooi clubje bij elkaar. Omdat Adrie het niet te laat wilde maken en alleen de eerste drie rondes mee deed, hadden we de laatste drie rondes een oneven aantal. Van de ‘nieuwkomers’ wist Annelies zich met 4 uit 6 keurig te nestelen tussen de eeuwige rivalen Alex en Dick. Elano is achter deze twee veteranen geëindigd en laat zien dat het niet lang meer gaat duren voordat hij ze voorbij streeft.

 

Maarten van Haaften herstelde zich van zijn matige eerste avond en kwam op 7,5 punt. Achtervolgd door Kiaresh, die wederom liet zien goed uit de voeten te kunnen in dit speeltempo.

 

Voor de rest weinig verrassingen t.o.v. de eerste avond, of het moest zijn dat Piet in de laatste ronde Maarten Westerweele geheel in de tang had. Had hij een paar minuten erbij gehad dan had Maarten het waarschijnlijk niet gered. Nu wist hij zich er met kunst en vliegwerk uit te werken en het netjes af te maken. Helaas voor hem dus net niet genoeg voor het kampioenschap.

 

Om kwart over elf was de prijsuitreiking. De troostprijs voor Joram (zet vaak net te snel, maar hij  gaat er aan komen!), de lucky numbers voor Annelies en Arjan (die momenteel een gooi doet naar het Zeeuws Kampioenschap, Joey is gewaarschuwd!) en prijsjes voor de eerste drie. Met de wisselbeker voor Marcel.

 

Laat iedereen zich de komende twee jaar  uitgedaagd voelen om Marcel van de winst af te houden! Anders moeten we aan Jan over twee jaar toestemming vragen om een nieuwe wisselbeker te kopen …

 

Al met al weer en gezellige en geslaagde avond! Op naar de volgende ‘vrije vrijdagavond’, 31 januari waar we een avondje Fisher-random-schaak gaan spelen. Nu zelfs de wereldtop regelmatig toernooien speelt met deze vorm van schaken (met een willekeurige beginstelling) lijkt het er op dat het een ‘blijvertje’ is. Informatie volgt.

 

Iedereen bedankt en hopelijk tot 31 januari!

 

 

 

Paul Koster

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Rapidkampioenschap Middelburg 2019/2020 Deel 1

 

Vrijdagavond 1 november was het zover; de eerste ronde van het rapid-kampioenschap van Middelburg. Twaalf schakers gaven acte de presence. Vier schakers van Middelburg B moesten vooruit spelen in Terneuzen. Met deze vier er bij hadden we een nog betere opkomst van 16 schakers gehad.

Het deelnemersveld bestond uit een gevarieerd gezelschap van jong tot oud en met verrassende resultaten. Met het nodige aanvangsrumoer en geklets zat de stemming er al vroeg in, maar gelijk was het duidelijk dat zodra de klokken liepen er serieus om de punten werd gestreden.

Al snel werd duidelijk dat grootmeester Nellen voor de eerste plek ging. De 4 maanden geheelonthouding werd bij de aanvang van deze rapid avond afgesloten. Met een goudgele rakker in zijn linkerhand en zijn rechterhand dicht bij de klok was hij niet af te stoppen. Alleen Piet Vogelesang, die in grootse vorm stak, wist hem in de laatste ronde een halfje af te snoepen. Piet wist in ronde 2 te winnen van meesterverdediger Maarten Westerweele en kwam zeer verdienstelijk met 3,5 punt op de vierde plaats. Maarten mopperde af en toe veel op zijn eigen spel en verbaasde vriend en vijand door aan het eind te melden dat hij toch echt vijf i.p.v. vier punten had. Kortom, maar één partijtje verloren …

Ondergetekende eindigde met vier punten op de derde plaats. Vooral de partij tegen Aart was een waar spectakelstuk. Met tegengestelde rochades kon het alle kanten op, maar Aart zette net voor tijd mij mat, terwijl ik al mat stond! Sommige stellingen worden ons te veel.

Maarten van Haaften heeft, zoals wij allen weten, een stoplichtrelatie met het edele schaakspel en gelukkig voor ons en hemzelf staat het stoplicht nu weer op groen. Maarten moest duidelijk weer even wennen aan de bekende schaak-tijdnood-stress. Met het onverbiddelijke aflopen van de tijd op de klok heeft hij de nodige stellingen verprutst, maar met zijn talent gaat dat zeker weer goedkomen.

Minder last van de tijdnoodstress hadden de twee jeugdspelers. Kiaresh en Elano lieten met respectievelijke 3,5 en 2,5 zien dat we rekening met ze moeten gaan houden!

De veteranen Jan, Tjitte en Jos lieten zich niet kennen en bouwden vele mooie stellingen op die vervolgens, regelmatig in gewonnen stand, vakkundig door de tijdsdruk weer verknalt werden … Maar ervaren als ze zijn accepteren ze dit gelaten, wetende dat ze het nog steeds goed kunnen, alleen niet meer zo snel.

Tot slot werden Aart en onze nieuwe secretaris Arjan van Tuijl stabiele middenmoters met drie punten.

 

Al met al een geslaagde invulling van de vrije schaakavond!

De tweede en laatste ronde van het rapid kampioenschap van Middelburg is vrijdag 22 november.

Iedereen kan weer meedoen, dus ook als je er afgelopen vrijdag niet bij was. Inschrijving tussen 20.00 en 20.10 uur. Na 20.15 uur geen inschrijvingen meer!

Als je er de eerste avond niet was krijg je voor de eindranglijst over de eerste 6 rondes een MBA. Zodat we gewoon een eindrangschikking hebben over 12 rondes.

 

Graag zien we jullie dan!

 

Paul Koster

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Maarten van Haaften wint eerste editie De Nieuwe Doelen Open

 

Het was een lang gekoesterde wens van Gordon Rijkers: een schaakavondje waar meer ruimte was voor het sociale aspect. Geen welhaast gewijde stilte, maar gepraat en gelach tijdens de partijen, met een muziekje op de achtergrond. Op woensdag 3 april was het dan zover. Dertien clubschakers en drie huisschakers trotseerden regen en hagel en meldden zich in de fraaie eetzaal van hotel De Nieuwe Doelen. Onder de deelnemers waren Raymond van de Ven en Teshuwah Rijkers, die al een tijd niet meer op de club zijn geweest. De drie huisschakers speelden een partij zonder klok tegen Gordon, Adriaan en Teshuwah, de andere tien deelnemers speelden een vijfrondig rapidtoernooi.

Marcel begon blakend van het zelfvertrouwen aan het toernooi, maar een lange rokade (drie nullen op rij) maakte duidelijk dat hij zijn dag niet had. Raymond speelde in de eerste ronde knap remise tegen Maarten van Haaften. Paul en ik schoten uit de startblokken met twee uit twee en mochten in de derde ronde tegen elkaar. Paul won eenvoudig toen ik in een Konings-Indische aanval verzuimde mijn pion naar e4 te spelen en hij daar een zwarte pion neerplantte. In de vierde ronde mocht ik tegen Maarten van Haaften. Die houdt net als ik van aanvallend spel. Ik had me voorgenomen hem in slaap te sussen met een Russische opening, maar na

1.       e4 –e5

2.       Pf3-Pf6

3.       Lc4-Pc6

4.       Pc3-Pxe4

5.       Lxf7+-Kxf7

6.       Pxe4-d5

7.       Peg5+-Kg8

was het toch weer een vrolijke chaos op het bord. Maarten maakte gebruik van een matdreiging over de diagonaal g8-a2 om enkele zetten lang afwisselend zijn paard en zijn loper in de aanbieding te doen, tot ze allebei aangevallen stonden en ik er eentje kon nemen. Hij zette zijn overgebleven stukken zo actief neer, dat ik zetherhaling eigenlijk niet meer uit de weg kon gaan. Toen ik dat (met nog 27 seconden op de klok) wel deed, werd ik pardoes mat gezet. In de laatste ronde mocht Maarten, die 3,5 punt had, tegen Paul Koster, die 4 uit 4 had. Maarten wist het duel in zijn voorbeeld te beslissen en werd zo de eerste winnaar van dit toernooi. Willem van Sluis eindigde net als Paul op 4 punten, maar werd derde, ik denk op weerstandspunten. Na het toernooi bleef het nog lang gezellig.

De komende weken zal de opzet waarschijnlijk iets anders zijn, met partijen van 1 uur per persoon of drie rapidpotjes tegen dezelfde tegenstander. Er zal dan een bijdrage van 1 euro worden gevraagd. Komt allen, deze woensdag!

 

Arjan van Tuijl

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Eindstand Open snelschaakkampioenschap van Middelburg 1-3-2019:

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Eindstand Open snelschaakkampioenschap van Middelburg d.d. 2 maart 2018

 

 

 

PosNaamPrtWRVScoreSRWrstSBgr
1Hekhuis J11101010,5-1-162,0058,25
2Vermue A118128,51265,5046,75
3Henderikse B117228,01165,5039,50
4Wolf de J116327,51167,5040,00
5Westerweele H116146,51-164,5033,00
6Nellen M116146,5-1-167,0033,00
7Westerweele M116146,51163,0025,75
8Koster P115065,0-1-260,0021,50
9Kogeler A115065,0-1-259,5015,50
10Schoor C115065,0-1-250,5016,50
11Jonkheer A114074,01258,0014,50
12Tuijl v A113173,5-1-160,5011,25
13Ven van de R113173,51160,0013,25
14Boer de T111553,5-1-156,0014,00
15Christiaanse G112273,0-1152,5010,00
16Boone J111191,51256,006,75

 

 

  

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel in de PZC van zaterdag 27 januari 2018.

20 jaar deelname schaaktoernooi in Wijk aan Zee door onze Dick Wolters

  

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Eindstand Open snelschaakkampioenschap Middelburg, 3-3-2017

 

 

PosNaamPrtWRVScoreSRRtgTPRBRtg
1Hekhuis J1110011011218322432169
2Bosters R11100110-1-1210222092068
3Westerweele H1180381-1200719902007
4Meulblok W118038-1-1193119851902
5Alders R116146,511196219131975
6Wolf de K1160561-1192118291952
7Vermue A116056-1-2173118621682
8Koster P116056-11172016791734
9Jonkheer A116056-11158017031532
10Steijn R115155,512179317621804
11Nellen M115155,5-1-1175117151764
12Kogeler A115155,5-1-1171717271715
13Schoor C115155,5-1-1169316871695
14Hollander den G115155,511145415411422
15Westerweele M11425511172517381723
16Bock de M114255-1-2155915671559
17Tuijl v A115065-1-1155515701550
18Boer de T11506511148615071478
19Broekhoven M114164,5-1-2153516111512
20Weel v d A11407412173514931832
21Rijkers G11407411151714991530
22Bothman M113173,5-1-1147014011500
23Rijkers T111010112121111421230
24Jacobse A111010111110010771100

 

 

 

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

SCHAAKVERENIGING

MIDDELBURG

 

  

Vrijdag 3 maart 2017

 

Organiseert Schaakvereniging Middelburg het

 

OPEN KAMPIOENSCHAP

 

SNELSCHAKEN

 

VAN MIDDELBURG

 

 

Speelzaal:                   Wijkpost Bastion                             

                                    Bastion 40

                                    4331 TH Middelburg

                                    (Tel. 06-26086424)

 

Aanvang:                    20.15 uur.     

 

Opzet:                         11 ronden “Zwitsers”.

 

Speeltempo:                7 minuten p.p.p.p.

 

Prijzen:                       1e prijs             € 30,-

                                   2e                     € 20,-

                                   3e                     € 10,-

                                   1e t/m 18 jr.:      € 10,-                          

 

 

Inschrijfgeld:  Jeugd (t/m 18 jaar): € 2,-       

                      Senioren: € 3,-                   

 

Aanmelden:                vooraf bij:       Jeroen Frijhoff

                                                           Tel. 0858769131 of 06-44902413

                                                           e-mail: jeroen.schaken@outlook.com

                                   of op vrijdag 3 maart tot 20.00 uur aan de speelzaal.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de Schaakvereniging Middelburg,

Maarten Westerweele, secretaris.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

          25e Schaakvoetbaltoernooi Middelburg 29 mei 016

 

 Eindstand:

 

1. Black Sheep

2. HWP Sas van Gent

3. Goes

4. Middelburg

 

Foto's

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 Eindstand PKS 2016:

 

 

plaatsNaamscoreWPSBPSratingTPRW-We 
1.Grochal, Joey          6.529.526.7525.522102368+0.88 
2.Tiggelman, René        5.529.521.5022.522492192-0.29 
3.Nieuwenhuijse, Louis   5.028.518.0019.520122030+0.43 
   Nellen, Marcel         5.025.013.0019.017421937+1.79 
5.Van Haaften, Maarten   4.530.015.7522.019181972+0.64 
6.Hotwani, Rahul         4.022.59.50 14.017051673-0.17-1900
   Lauer, Ronald          4.028.514.0016.016541811+1.26-1700
   Snethorst, Ben         4.026.014.0015.013481742+2.7850+
9.Koster, Paul           3.527.09.75 13.517541736-0.27 
   De Feijter, Niels      3.521.06.75 10.516631649-0.13 
   De Feijter, David      3.520.59.50 12.016611687+0.28 
12.Steijn, Sjaak          3.025.59.00 14.518281651-1.39 
   Vermue, Albert         3.025.07.75 13.517531658-0.89 
   Schoor, Carl           3.024.08.75 13.017491627-1.15 
   De Bock, Martin        3.024.07.00 13.515901631+0.20 
16.Westerweele, Maarten   2.522.04.25  9.517351479-1.23 
   Krijger, Martin        2.519.56.25 11.017001557-1.11 
   De Jong, Eliza         2.524.04.25 11.513351458+0.66 
19.Baeten, William        2.020.02.25  8.51541981 -1.08 
   Jonkheer, Alex         2.018.02.50  8.015061264-1.21 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Eindstand Open snelschaakkampioenschap Middelburg, 26-2-2016

 

PosNaamPrtWRVScore
1Jeroen Hekhuis11101010,5
2Roeland Alders11100110,0
3Henrik Westerweele118038,0
4Maarten Westerweele118038,0
5Sjaak Steijn115336,5
6Raymond van de Ven116146,5
7Carl Schoor116056,0
8Paul Koster116056,0
9Arjan van Tuijl116056,0
10Marijn van Broekhoven116056,0
11Maarten Kalsbeek116056,0
12Aard Kögeler115155,5
13Ben Snethorst115155,5
14Ad van Weel115065,0
15Maarten van Haaften114164,5
16Alex Jonheer114164,5
17Marcel Nellen114074,0
18Gerard Poortvliet113264,0
19Ronald Lauer113083,0
20Tjitte de Boer111282,0
21Jeroen Frijhoff111282,0
22Teshuwah Rijkers111191,5

 

 

 

 

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schaakvoetbal Middelburg 1 juni 2015

 

 

Eindstand 1e jeugd schaakvoetbaltoernooi

 

  matchpunten
1Landau Axel12
2Souburg 17
3Souburg 24
4Middelburg1

 

 

Landau Axel

 

 Souburg

 

Souburg

 

Middelburg

 

 

 

 Eindstand 24e schaakvoetbaltoernooi

 

  matchpunten
1HWP (Sas van Gent)17
2Black Sheep (Tilburg)16
3De Pion (Roosendaal)12
4Goes7
5Souburg6
6Middelburg2

 

 

Organisator Jeroen overhandigt 1e prijs aan HWP captain Maarten Rademakers

 

Teamfoto Black Sheep

 

Grootmeester Loek van Wely

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Open snelschaakkampioenschap Middelburg: eindstand

 

 

PosNaamPrtWRVScoreSRRtgTPRBRtg
1Tiggelman R1192010,0-1-1227723072280
2Hekhuis J119119,511209921712084
3Bosters R118309,5-1-1207121592050
4Alders R117228,012195919621951
5Westerweele M105146,501178217751781
6Schoor C105056,001178317001808
7Wolters D105056,00-1166317301641
8Nellen M105056,00-1166217111646
9Steijn R104155,501178816951817
10Boer T103345,50-1155016091533
11Tuijl v A104065,00-1160616251603
12Snethorst B103074,001138514921350
13Jonkheer A102083,00-1145714151472
14Geertse H101182,50-1147513751502
15Frijhoff J1000101,001137013081407

 

 

 

 

  

  

SCHAAKVERENIGING

MIDDELBURG

 

  

Vrijdag 2 januari 2015

 

Organiseert Schaakvereniging Middelburg het

 

OPEN KAMPIOENSCHAP

 

SNELSCHAKEN

 

VAN MIDDELBURG

 

 

Speelzaal:                   Wijkpost Bastion                             

                                    Bastion 40

                                    4331 TH Middelburg

                                    (Tel. 06-26086424)

 

Aanvang:                    20.15 uur.     

 

Opzet:                         11 ronden “Zwitsers”.

 

Speeltempo:                5 minuten p.p.p.p.

 

Prijzen:                       1e prijs             € 30,-

                                   2e                     € 20,-

                                   3e                     € 10,-

                                   1e t/m 18 jr:      € 10,-                          

 

 

Inschrijfgeld: Jeugd(t/m 18 jaar): € 2,- Senioren: € 3,-                   

 

Aanmelden:                vooraf bij:       Jeroen Frijhoff

                                                           Tel. 06-21302434

                                                           e-mail: frijhoff2011@hotmail.com

                                   of op vrijdag 2 januari tot 20.00 uur aan de speelzaal.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de Schaakvereniging Middelburg,

Maarten Westerweele, secretaris.

 

 _____________________________________________________________________

 

 

Na de jaarvergadering afgelopen vrijdag 19 september,  
die vlot en goed geleid werd door voorzitster Marjo,   
en waarin Maarten Westerweele onder luid applaus tot erelid werd benoemd,
was er ruim de tijd voor een snelschaaktoernooitje.   
Onze nieuwe ‘vluggerkampioen’ Hamayon Afzali won met een 100%-score! 
        
 Eindstand:      
        
 1.H. Afzali7 uit 7    
 2.M. Westerweele6    
 3.A. Jonkheer4    
  J. Kerssemakers4    
 5.P. Koster2    
  M. van Kalsbeek2    
  M. Nellen2    
 8.T. de Boer1    
        

 

 

 

 

 

 

 

 

SCHAAKVERENIGING

MIDDELBURG

 

  

Vrijdag 26 februari 2016

 

Organiseert Schaakvereniging Middelburg het

 

OPEN KAMPIOENSCHAP

 

SNELSCHAKEN

 

VAN MIDDELBURG

 

 

Speelzaal:                   Wijkpost Bastion                             

                                    Bastion 40

                                    4331 TH Middelburg

                                    (Tel. 06-26086424)

 

Aanvang:                    20.15 uur.     

 

Opzet:                         11 ronden “Zwitsers”.

 

Speeltempo:                5 minuten p.p.p.p.

 

Prijzen:                       1e prijs             € 30,-

                                     2e                     € 20,-

                                     3e                     € 10,-

                                     1e t/m 18 jr:      € 10,-                          

 

 

Inschrijfgeld: Jeugd(t/m 18 jaar): € 2,- Senioren: € 3,-                   

 

Aanmelden:                vooraf bij:       Jeroen Frijhoff

                                                           Tel. 0118- 76 90 65

                                                           e-mail: frijhoff2011@hotmail.com

                                   of op vrijdag 26 februari tot 20.00 uur aan de speelzaal.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de Schaakvereniging Middelburg,

Maarten Westerweele, secretaris.

 

 

  

 

 

 

SV Middelburg